Kundeservice

salg@mb-its.dk

Bestil inden kl. 14.00

så sender vi samme hverdag

Over 1.500 kr

Fri fragt ved køb over 1.500 kr

Tom Indkøbskurv

Om os

Forsiden / Om os

Firma profil

MBit vil være din fortrukne IT leverandør.
MBit blev grundlagt sommeren 2018

Laptop/PC:
Vi leverer kvalitets computere fra verdens største producenter. Herunder computere med kundespecifik software og special konfigurationer efter kundens ønsker til hardware. Vi er lagerførende af de mest populære modeller til Danmarks bedste priser. Vi har et stort netværk og kan skaffe dig udgåede produkter samt reservedele til PC, laptops og servere.

Tilbehør:
Du vil finde alt tilbehør lige fra mus, tastatur, ergonomiske produkter, diske, netværkskabler og meget mere.

Tilbagekøb af brugt IT:
Vidste du, at du helt sikkert har for mange penge stående i kælderen af brugt IT?
Står faktisk blot og mister værdi, for hver dag der går - tag fat i os, og få en pris for det brugte IT du bare har stående og samler støv, det er penge direkte på bundlinjen.

Printerløsninger:
Om det er bordprinteren eller det er den store MFP printer, her kan MBit også rådgive dig hvilken printer jeres næste køb skal være.

IT-konsulenter:
Vi kan hjælpe dig inden for alle slags konsulenter, om det er migrering af office 365 der driller eller om det er VMWare, så har vi de rigtige kontakter, som kan hjælpe dig i mål med dit IT setup, istedet for at bruge alt for mange timer på det selv. - det er billigere end du tror.

Server/storage:
MBit er specialister indenfor server og storage løsninger. Hos os har du altid en stærk partner ved din side når du skal dække individuelle behov for virksomhedens infrastruktur. Vi er altid opdateret på den nyeste teknologi og vi ved hvad du skal bruge. Du kan forvente hurtig respons på færdige konfigurationer sat tilbud. Vi leverer komplet monteret og opdaterede løsninger samt fysisk implementering.

Copyright © 2020 MBit Solution ApS · Alle Rettigheder Forbeholdes.